Tururi

Sighisoara tur pietonal de cetate

 

Legende, istorisiri, povești scrise și nescrise despre istoria, viața socială și economică, geografia regiunii, cu ghizi de turism foarte bine experimentați.

 Cetăți și biserici fortificate în Transilvania
Vă oferim excursii zilnice (jumătate de zi, zi întreagă) la cele mai importante biserici fortificate, cum ar fi Biertan, Viscri, Moșna, Apold, Saschiz și șansa de a experimenta viața rurală. De asemenea puteți concepe propria excursie! Trebuie doar să ne contactați, noi vom face restul: planificarea călătoriei, ghizi instruiți, toate informațiile de care aveți nevoie, mașini și biciclete.

 

 

Cicloturism

Pedalați peste dealuri și prin sate tradiționale sau încercați mai multe trasee off-road, peste dealuri și terenuri accidentate; descoperiți unicul mod de a simți natura pe două roți, pajiștile înflorite, de a trăi viața locală, totodată vizitând și bisericile fortificate.

 

 

 

 

Drumeții

Excursii în jurul Sighișoarei, Povestea păsărilor ȋn Colinele Transilvaniei, Observare  de animale sălbatice în zona Brașovului.

 

 

 

 

Tururi tematice în Transilvania

 

Excursii gastronomice, artizanat și tradiții în Ținutul Secuiesc,  călărie, olărit, salină și viața urbană, muzică și vin, în partea de nord a Transilvaniei …

 

 

 

Castele, fabule și legende

Tururi la Castelul Bran, Castelul Peleș,  Medias & împrejurimi, Sibiu & împrejurimi

 

 

One Response to Tururi